Cas INTERNATIONAAL, de Loulé CUP International 10th competiton!

03 september, 2015

Hoe leuk is het om deel te nemen aan internationale wedstrijden? Je ziet gezellige mensen, vliegende durfals, knappe bewegingen en beleeft de meest spannende gymsport die er bestaat.

Twee keer moeten we 10x verschillende sprongen springen, in de verplichte en in de keuze-oefening om in de finale te komen, met voldoende moeilijkheid, netheid in uitvoering en hoogte voor de vliegtijd. In de finale met de beste 10x springers per categorie doen we weer 10x sprongen. De kunst is om elke oefening goed uit te springen. Als er 1x iets mis gaat bij 1x van die 30x sprongen, als is het de allerlaatste, dan is het gelijk over en uit.

Als je het kon meten zouden trampolinespringers wel over het hoogste incasseringsvermogen en beste topsportmentaliteit moeten beschikken... ‪#‎trampolinepower‬

Dit keer laten mijn ouders mij eind october deelnamen aan de Loulé CUP in Portugal, maar wie weet ga jij dan ook zeker een volgende keer een donatie te voldoen via de ingebouwde webshop en dus voor mij de deelname aan een volgend en spectaculair springspektakel op hoog niveau en de nationale en internationale toppers en talenten waar ik het tegenop kan nemen!

 

EN: Loulé has been awarded "European City of Sport" for 2015 by the private European Capital of Sport Association (ACES). The city and its surroundings dispose of more than 50 clubs with over 8 thousand members, engaged in 70 different forms of sports. International events such as the Portugal Masters (a golf tournament of the European Tour), the Algarve Cup (one of the most prominent tournaments in women football) or the Vilamoura Atlantic Tour (a to equestrian event) have contributed to establish the Algarve's reputation as a top sport destination. The programme for 2015 includes more than 800 national and international events.

0 reacties op "Cas INTERNATIONAAL, de Loulé CUP International 10th competiton!"

Plaats uw reactie